Portalul  este specializat in a va oferi posibilitatea de a intra in contact cu cele mai importante parcuri de dezmembrari auto din tara.

Pentru a veni in ajutorul  dumneavoastra am lansat si aplicatia pentru telefoane  - “ Dezmembrari Auto Romania”.

Aici gasiti informatii complete despre: Dezmembrari Auto, Piese Auto Second-Hand, Masini Avariate, Anvelope SH, Parcuri de Dezmembrari, Achizitie auto avariate si neavariate pentru dezmembrare, Eliberare documentatie completa in vederea radierii, Motoare si cutii de viteze din dezmembrari, Elemente de caroserie,  Achizitie auto prin programul Rabla, Cumparari auto in vederea dezmembrarii

Dezmembram DAEWOO MATIZ 0.8 benzina an 2006

Persoana contact: Daniel

Dezmembram DAEWOO MATIZ 0.8 benzina an 2006 Avem la dezmembrat DAEWOO MATIZ 0.8 benzina an 2006. Comercializam piese originale provenite din dezmembrari, insotite de factura si garantie. Modalități de plată: ramburs la livrare, transfer bancar sau plata cu cardul / cash la ridicarea personala. Livrare în toată țara prin curier, iar costul transportului variază în funcție de greutatea și dimensiunea produsului. Nu expediem cu verificare colet din motive de securitate; pentru mai multe detalii, disponibilitatea produselor si confirmarea stocului, contactati-ne.
0720 043 949
offfice@bbcauto.ro
https://www.bbcauto.ro/
Bucovat, Str. Principala, Nr. 386, Jud. Timis.

© 2015 Copyright by piese-auto-sh.ro