Nume:
Dezmembrari Auto AutoBeta - Cluj
E-mail:
auto.beta@yahoo.com
Telefon:
0740 175 997
Telefon 2:
0752 133 443
Telefon 3:
0743 494 439
Adresa:
Comuna Baciu, Str. Vanatorului, Nr. 1, ferma 5, Jud. Cluj.
Facebook

Dezmembrari Auto AutoBeta - Cluj

Parcuri de dezmembrari auto, Vanzari/Cumparari:  Piese auto second hand, Autovehicule avariate/neavariate, Achizitie auto prin programul Rabla, Cumparari auto in vederea dezmembrarii, Documente in vederea radierii, Caroserie, Parbrize/ Geamuri, Motoare sh, Cutii de viteza sh, Instalatii electrice sh.

Detalii

Dezmembrari AutoBeta este situat Comuna Baciu din Cluj si este un parc de dezmembrari cu autoturisme mai noi incepand cu anul fabricatiei dupa 2005. AutoBeta este un parc multimarca garantand seriozitate si profesionalism in relatia cu clientii . Firma noastra ofera factura si garantie pentru piesele si subansamblele comercializate in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Livram oriunde in tara prin urgent/cargus curier la tarifele standard practicate de curier. Returnam contravaloarea pieselor in perioada de garantie sau in cazul in care acestea sunt neconforme sau prezinta vicii care ar fi putut sa ne scape. Centrul nostru de dezmembrari auto comercializeaza piese originale, obtinute din dezmembrarea masinilor. In ofertele noastre de piese auto gasiti urmatoarele tipuri de produse, pentru o gama larga de modele de masini: motor, cutie de viteze, alternator, electromotor, turbine, injectoare, usi, aripi, radiatoare, etc.

Inca de la infiintare, parcul nostru de dezmembrari auto a oferit peste mii de piese clientilor in toata tara, si nu numai.Oferta noastra de piese auto din dezmembrari se adreseaza celor ce apreciaza si doresc piese de cea mai inalta calitatate, indiferent daca sunt persoane fizice, juridice sau dealeri autorizati, service-uri, etc. Personalul nostru calificat si cu experienta va poate oferi, in detaliu, toate cerintele legate de achizitionarea produsului de care aveti nevoie. Pentru orice informatie, solicitare sau neclaritate, ne puteti contacta prin telefon sau prin e-mail. Suntem de dispozitia dumneavoastra pentru orice fel de intrebare sau nelamurire. Nu ezitam sa le demonstram clientilor ca respectam cu strictete nevoile lor si le satisfacem in totalitate intreaga gama de asteptari cu care intra in contact cu noi.

Servicii

 Serviciile de care beneficiaza clientii nostri:
    - livrarea pieselor la sediu sau prin curierat;
    - piesele second-hand sunt testate pe bancul de proba;
    - 3 luni garantie;
    - factura  pentru piesele noi si pentru piesele second hand;
    - livrare rapida (1-2 zile lucratoare);
    - garantia returnarii banilor in cazul unui retur si returul produsului daca piesa este in starea initiala.
    - service auto;

Parteneri

Marci auto dezmembrate: VW, AUDI, FORD, FIAT, DACIA, RENAULT, SKODA, OPEL, SUZUKI, BMW, etc.

 

Galerie foto

Dezmembrari Auto AutoBeta - Cluj
Dezmembrari Auto AutoBeta - Cluj
Dezmembrari Auto AutoBeta - Cluj
Dezmembrari Auto AutoBeta - Cluj

© 2015 Copyright by piese-auto-sh.ro