Portalul  este specializat in a va oferi posibilitatea de a intra in contact cu cele mai importante parcuri de dezmembrari auto din tara.

Pentru a veni in ajutorul  dumneavoastra am lansat si aplicatia pentru telefoane  - “ Dezmembrari Auto Romania”.

Aici gasiti informatii complete despre: Dezmembrari Auto, Piese Auto Second-Hand, Masini Avariate, Anvelope SH, Parcuri de Dezmembrari, Achizitie auto avariate si neavariate pentru dezmembrare, Eliberare documentatie completa in vederea radierii, Motoare si cutii de viteze din dezmembrari, Elemente de caroserie,  Achizitie auto prin programul Rabla, Cumparari auto in vederea dezmembrarii

Autoturismele second-hand care au consumul mic.

Autoturismele second-hand care au consumul mic.

Doriti sa cumparati o masina la mana a doua dar va temeti ca veti plati sume prea mari la pompa atunci cand alimentati cu combustibil? Noi am decis sa facem o lista cu cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de cumpararea unui autoturism second hand cu un consum redus de carburant. In aceasta lista am inclus autoturisme al caror pret este cuprins intre 2500 si 7000 de euro.

Honda Insight fabricat intre 2000 si 2010

Desi prima generatie de Honda Insight este destul de rara, este nedrept sa nu o includem pe lista noastra. Honda Insight surclaseaza multe autoturisme hibride din punct de vedere al consumului de combustibil. Un Honda Insight fabricat in anul 2001, echipat cu o cutie de viteaza manuala in cinci trepte, consuma aproximatibv 4,9 l/100 km in oras si 3,9 l/100 km la drum lung. Noi suntem siguri ca acesta este cel mai scazut consum pe care il puteti intalni la un autoturism second hand. Honda Insight este un autoturism hibrid cu doua locuri, cu un motor in trei cilindri asociat cu un motor electric. Honda Insight este disponibil atat cu transmisie manuala cat si cu transmisie automata.

Honda Civic fabricat in anul 2007, varianta hibrid

Honda Civic hibrid este aproape ca un Honda Civic obisnuit, dar are un alt sistem de propulsie si o bateria montata in spate. Atunci cand va opriti pe loc motorul se opreste singur, si porneste fara sa il simtiti atunci cand doriti sa plecati din nou. Honda Civic este usor de condus si suficient de sprinten. Honda Civic cu un motor de 1,3 litri in patru cilindri si o transmisie automata consuma aproximativ 5,8 l/100 km la drumurile scurte prin oras si 5,2 l/100 km la drumurile lungi pe autostrada.

Toyota Prius fabricata in anul 2005

Toyota Prius nu este doar cea mai bine vanduta masina hibrid, ci este de asemenea, cea mai avansata din punct de vedere al tehnologiei. Toyota Prius este un autoturism extrem de fiabil iar costurile de intretinere sunt foarte mici. A doua generatie de Toyota Prius, care a fost fabricata incepand cu anul 2004 este foarte incapatoare si ofera mult spatiu de depozitare. Toyota Prius fabricata in anul 2005 consuma aproximativ 4,9 l/100 km la plimbarile prin oras si 5,2 l/100 km la drumurile intinse pe drumuri nationale sau autostrazi. Unii proprietari de Toyota Prius au declarat ca au avut chiar si un consum de 4,5 l/100 km cu un model vechi de zece ani deci in concluzie este o masina cu consum redus.

Volkswagen Jetta TDI fabricat intre 2001 si 2006

Volkswagen Jetta TDI este un autoturism sedan tipic nemtesc care ofera o manevrabilitate excelenta si un interior elegant. Motorul turbo de 1,9 litri pe motorina, are multa putere, un cuplu mare si este foarte agil. Desi nu este evaluat mai mult decat mediu in ceea ce priveste fiabilitatea, Volkswagen Jetta TDI este cunoscut ca avand o viata lunga daca este intretinut corespunzator. Golf IV TDI este aceeasi masina dar cu o caroserie hatchback. Un Volkswagen Jetta TDI fabricat in 2004 cu transmisie manuala consuma in medie 7,3 l/100 km in oras si 5,6 l/100 km la drum lung.

Toyota Corolla 2003

Cunoscuta pe plan mondial pentru fiabilitatea sa, Toyota Corolla ofera un interior confortabil si este foarte silentioasa. Motorul de 1,8 litri in patru cilindru nu este extraordinar de puternic dar poate avea o durata de viata suficient de lunga daca este intretinut corespunzator. Toyota Corolla fabricat in anul 2008 cu transmisie manuala in cinci trepte de viteza consuma 8,4 l/100 km in oras si 6,3 l/100 km in calatorii si la drumuri lungi. Daca optati pentru autoturismul Toyota Corolla fabricat in anul 2009 cu transmisie automata, puteti avea un consum de 8,7 l/100 km in oras si 6,7 l/100 km la drumuri.

© 2015 Copyright by piese-auto-sh.ro